A Nobilis 4D Ultrahang magánrendelőA legkorszerűbb VOLUSON E10, 4D-5D HD live Ultrahang készülékkel felszerelt magánrendelő Debrecenben

A 4D-5D-s hüvelyi ultahangvizsgála t  részletgazdagabb, és pontosabb képet mutat, ezáltal biztosabban felismerhetőek az esetleges rendellenességek. Különösen fontos ez a 12 hetes magzati genetikai szűrővizsgálat, amikor milliméter pontos pontos meghatározása fontos méréseket tartalmaz, amelyek az automaták mérési lehetőségei segítenek. Ezt biztos számunkra a legkorszerübb  4D-5D hüvelyi -vizsgálófej .

Az anyaság érzésének már a fogantatástól néhány nappal, héttel kezdődik.

A kismamák érzékelik a "más állapot" jeleit, figyelik testük külső-belső változásait. Nem kis dolog, egy új élet van kibontakozóban. Az érzések még bizonytalanok, tele vannak aggodalommal.

Biztos minden rendben van? Egészségesen fejlődik? Meg van mindene? Esetleg nincsenek e ketten?

Fogalmazódik meg a kérdés minden kismama gondolatában. De jó lenne látni! A szív dobbanását hallani.

Ma már ez nem lehetetlen, mindenki számára elérhető az fantasztikus lehetőségek, hogy néhány napos vérzés kimaradást mutasson a terhelés a legkorszerűbb 4D ultrahang segitségévelNyomonkövethető a magzat fejlődése.

Nincs annál felemelőbb érzés, amikor a kismama, édesapa saját szemével láthatja a magzat mozgását, szívműködését, grimaszait, csak a kivetítőről a magzat a családra visszamosolyog. Olyan boldogság tölti el a kismamák szívét, amihez fogható nincs kerek e világon.

Ebből kaphatnak ízelítőt az apukák is, amikor egy 4D ultrahang vizsgálat után foghatóvá válnak csak addig érhetőek el, hogy a volt volt. Nevén lehet nevezni a magzatot, ezért kiderül, hogy kisfiú, vagy kislány-e.
A Noblis 4D ultrahang rendelőben részesei alapján ennek az élménynek. Megajándékozható születendő gyermeküket a lehetőséggel, hogy ő is megnézheti saját magát "pocak lakó" korából.

Olyan ajándék ez, ami később már nem pótolható. Pszichológusok által bizonyított, hogy a magzat látványa érzelmileg erősíti a kötődést mind az anya-gyermek, mind az apa-gyermek kapcsolatban.


4D 5D HD élő BABAMOZI:

  • 4D-5D felvétel készül a magzatról DVD-re
  • 4D-5D-s videoklip ( 4D-5D babamozi ) és fotók CD-re ( 4D-5D babafotók ),
  • szintén 2 db színes fénykép AJÁNDÉK

SZOLGÁLTATÁSAINK EGYÉB:

További szolgáltatások és árak ITT

 

DNS alapú tesztek

Magzati kromoszóma rendellenességek kockázatmentes szűrése anyai vérből 
NIFTY, TRISOMY, PANORAMA teszt