nobilis rendelo10

A 3D-4D ultrahang technika a tomographia módszerén alapuló képalkotó eljárás, mint a CT és MRI. A 3D technika a hagyományos kétdimenziós technikára épül, annak sorozata, és lefedi a teljes vizsgálati volument. 4D ultrahang technikával térben és időben élethű, látványos képet kapunk. A 4D ultrahang technikával kiegészített szűrővizsgálat biztonságosabbá teszi az esetleges fejlődési rendellenességek kimutatását. Továbbá a látványelemen túl pszichológiai jelentősége is van, hiszen a baba látványa érzelmileg erősíti a kötődést mind az anya-gyermek, mind az apa-gyermek kapcsolatban.

5D Hd live funkció, a legmodernebb felbontás, fotó-realisztikus képalkotás, változtatható virtuális fény, bőrszínhez kódolt képmegjelenítés. (Volusion S8 BT18 típusú ultrahang készülékünk teszi lehetővé). Mit takar az 5D kifejezés? A készülékben meglévő szoftverek összességét, ami a legmodernebb, legélethűbb képminőséget biztosítja. A diagnosztikában a még precízebb mérési lehetőségeket, olyan technikákat, ami  a korábban nem vizsgálható területeket is megmutatja.

Felejthetetlen élmény a család számára látni a születendő magzatot, megfigyelni a méhen belüli mozgásokat, grimaszokat, mosolyt.
Szembeötlőek lehetnek a szülőkkel kapcsolatos hasonlóságok.

4D babamozi tartalmazza a szűrővizsgálatot.

Felvétel készül a magzatról DVD-re (4D babafotó), videoklip CD-re (4D babamozi), amiről a későbbiekben is bármikor fénykép nyomtatható.
2 db színes 4D fotót ajándékba adunk.

NÉZZE MEG AKTUÁLIS AJÁNLATUNKAT!

4D babafotók

debrecen nobiliis 4d baba ultrahang 32 hetes kepek 1  debrecen nobiliis 4d baba ultrahang 32 hetes kepek 2  debrecen nobiliis 4d baba ultrahang 32 hetes kepek 5  debrecen nobiliis 4d baba ultrahang 32 hetes kepek 11

(további 4D BABAFOTÓK A GALÉRIÁBAN)

4D babamozi

4D hd Live ultrahang babamozi

(további 4D babamozi VIDEÓK A GALÉRIÁBAN)